HUNYADI ANNA

Műkörömépítés

Számomra a körmös szakma szerelem volt első látásra. Miután először elmentem körmöt csináltatni magamnak rögtön tudtam hogy ezzel szeretnék foglalkozni, így elmentem megtanulni a szakma csínját-bínját.
Az egyszínű letisztult színektől kezdve egyedi, különleges mintákig mindenféle körmöt szeretek csinálni.úgy érzem ebben kiélhetem a kreativitásom, és sosem unom meg.
Keressetek bátran, várok mindenkit szeretettel.

Munkáimat instagram oldalamon tudjátok megtekinteni:  /www.instagram.com/miumiu.nails/

Hétfő, Szerda: 08-14
Kedd, Csütörtök: 14-20

Péntek, Szombat: változó

Thia

Műköröm építés, Gél lakkozás

Ha szeretnétek kicsit kiszakadni a komfortzónából, akkor én vagyok a ti emberetek!

Új, kreatív, extra vagáns színekkel, és ötletekkel várlak benneteket, mert nekem hobbim a munkám!

Igyekszem megtalálni, és megalkotni az adott vendég munkájának és életvitelének, ízlésének megfelelő, színt, díszítést valamint hosszt és formát.

Köröm deformítások, lemezes köröm, rágott és egyéb nem probléma!

Tanácsadásért, kezelési javaslatokért keressetek bizalommal!

Munkáimat megtekinteni és bejelentkezni (üzenetben):
https://www.instagram.com/thianails.zuglo/
https://www.facebook.com/thianails.zuglo/ oldalakon tudtok.

Hétfő, Szerda: 14-20
Kedd, Csütörtök: 08-14
Péntek, Szombat: változó

SZABÓ ANDI

Manikűr, Műköröm, Shellack, Gél lakk

Kislány korom óta érdekel a körmök szépítése. Már piciként elkértem anyukám lakkjait és amikor csak lehetett, a baráti kör lányainak én lakkoztam a körmeit. Majd egy időre más szakmához sodort az élet, később a számok világából végül sikerült visszatérni a körmök ápolásához. Főleg a természetes állapothoz közeli technológiák állnak közel hozzam, mint a géllakk, shellac: természetes köröm megerősítése. Továbbképzéseken is ilyen témakörben vettem reszt.
Szeretettel varom a szépülni vágyókat!


Hétfő, Szerda: 08-14
Kedd, Csütörtök: 14-20
Péntek, Szombat: változó

MALIK DIÁNA

Kozmetikus

2001-ben végeztem kozmetikusként. Szerencsésnek mondhatom magam,hogy a szakma rejtelmeit Janicsek Magdi aranykoszorús kozmetikus mestertől sajátíthattam el. A kezeléseket Belnatur és Dr. Med. Christine Schrammek professzionális natúr kozmetikumokkal végzem.

Luxus regeneráló, bőrfiatalító, hámlasztó kezelések, nők és férfiak számára egyaránt elérhető, otthoni ápolási tanácsadással. Szeretettel várok mindenkit!

Hétfő,Szerda: 8-14
Kedd, Csütörtök: 14-8

Péntek: változó

CSENGERI ROZÁLIA

Masszőr & Pedikűr

2018-ban végeztem lábápolóként a Crystal Nails Okj-s tanfolyamán. Még ebben az évben indultam az Országos Lábápolók versenyén kezdő kategóriában, ahol I. helyezést értem el. Számomra ez a szakma megunhatatlan, minden nap egy új kihívást és egyben örömöt is jelent. Az elégedett, boldogan távozó vendégeim inspirálnak az újabb ötleteim megvalósításában. Rendszeresen járok továbbképzésekre, hogy minden elképzelést meg tudjak valósítani. Kiváló termékekkel dolgozom, amit nem csak én használok a kezelések során, hanem a vendégeknek is tudom ajánlani otthoni ápolásra. Szeretettel várlak a szalonban!

Ezidáig nagyon sok embernek segítettem fájdalmaik enyhítésében és testük alakformálásban egyaránt . Számomra a masszázs nem csak egy munka, hanem hivatás és hobbi is. Ha úgy érzed, hogy fájdalom kínoz vagy szeretnéd az alakod szuper formába hozni vagy csak kiszakadnál a mindennapi mókuskerékből és feltöltődnél, keress bizalommal. Sok szeretettel várlak. 

Hétfő: 8-14
Szerda: 14-20
Péntek: változó

KOSTENSZKI ADÉL

Szempillaépítés

Célom a folyamatos fejlődés! Valamint a vendégeim számára a legjobb minőségben nyújthassam a szolgáltatásaim.


Munkáim tartósak. Szempillák előkészítése után kiválasztom a megfelelő méretű, ívű, vastagságú pillákat.

1-6D műszempillát építek. A D-k száma azt határozza meg, hogy egy saját szempillára hány műszempillát rakunk.

Szempilla lifting esetében a saját szempillákat tőböl emeljük meg ezáltal kapnak egy ívet a szempillák és megnyílik a tekintet.
Várok mindenkit szeretettel!

Hétfő-péntek: 8-20
Szombat: 8-14