Masszázs

A kozmetikában végzett bőrápolás hangsúlyos része a masszázs. Az arc és a test egyes szöveteinek megdolgozása.
A masszázs szó a görög “massein” ( dörzsölni ) szóból származik, azonban az arab “mass” ( simogatni, nyomni ) szóból is eredeztethető, és számos nyelvben fellelhető. Maga a szó rámutat a lényegre, hiszen magában rejti a kezelés célját, a test és arc simítását, dörzsölését.

A módszer vagy inkább eljárás mint természetes gyógymód visszanyúlik mind az ókori Kínába, Indiába ahol rituális szertartások részét is képezte, mind Egyiptomba, ahol a reflexológia és aromaterápia magas szintű ismereteit ötvözték elsősorban orvoslásként fájdalomcsillapításra, majd később szépségápolásra is alkalmazták. Minden masszázs célja a szövetek anyagcseréjének normalizálása, az izmok tónusának kiegyensúlyozása, a testi működések harmonizálása speciális mozdulatok segítségével.

A jó kozmetikus kezei finomra hangolt műszerként működnek a masszázs folyamán, felfogva a vendég bőrének jelzéseit, rezdüléseit, ezáltal képet formálva lelki állapotáról is. A masszázsnak számos fajtája létezik, csoportosításuk nehézkes, mégis fő vonulatuk szerint kategorizálhatók.

A kozmetikában az arc- dekoltázsmasszázst alkalmazzuk, a kozmetikai kezelések kihagyhatatlan eleme, amit tisztító kezelések előtt a bőr felpuhításának részeként, regeneráló kezelésekkor a nyirokkeringés és a bőrlégzés fokozására alkalmazunk, de szerepelhet önálló szolgáltatásként is, amikor célja a bőr állapotának javítása, az öregedés késleltetése. A felhasznált hatóanyagok függenek a bőr típusától és állapotától.

Belnatur Gravity lifting kezelés

A földi gravitáció állandó ereje az arcbőrt lefelé húzza, melynek hatására az arckontúr elmosódik, szomorú, érett és fáradt megjelenésűvé válik.

A Gravity termékcsalád dacol a gravitáció törvényével.

Tovább

Belnatur Radiance antipollution kezelés

„Városi” védelem: védőpajzs a szálló por (PM 2.5) és az UV-sugarak ellen.

A Belnatur Radiance termékcsalád tökéletes kombináció, hogy védjük és visszaadjuk a bőr természetes fényét, ragyogását.

Tovább

Belnatur Re-vital Multivitaminos kezelés

Multivitaminos (A+B5+C+E), regeneráló és újjáépítő termékcsalád, öregedő, ráncos bőrökre.

A szó „vitamin” a latin „vita” és az „amin” szóból ered. A „vita” életet, míg az „amin” szerves összetételt jelent. A vitaminok elengedhetetlenek a bőr egyensúlyának fenntartásához.

Tovább

Belnatur Natural White halványító kezelés

Gyöngyház bőr /gyönyörű bőr minden évszakban. Fényt ad, gátolja a ráncok kialakulását és halványítja a bőrt.
A bőrön kialakuló barna foltok a melanin (a bőr természetes védő pigmentje) felhalmozódását jelentik, mely összefüggésben áll hormonális változásokkal, fokozott nap sugárzással és az öregedéssel.

Tovább

Green Peel Classic hámlasztás

Regeneráló és bőrmegújító kezelés peeling hatással

A GREEN PEEL® hámlasztó kezelések „klasszikusa”, a kezelés során egy alapos bőrdiagnosztizálás után a gyógynövényes keveréket bemasszírozzuk a bőrbe.

Tovább

 

Green Peel Energy hámlasztás

Vitalizáló és regeneráló bomba, peeling hatás nélkül

Természetes gyógynövényeket tartalmazó kezelés mely energiával látja el a bőrt. Serkenti az arcbőr vérkeringését és anyagcsere-folyamatait, ezáltal természetes úton javítja annak szerkezetét, hámoldó hatás nélkül.

Tovább

Green Peel Fresh Up hámlasztás

Életteli, sugárzó arcbőr, peeling hatás nélkül

Ennél a kezelésnél nincs hámoldó hatás. Természetes gyógynövények segítségével stimuláljuk és frissítjük a bőrt. A bőr vérkeringése javul, a bőr felvevőképessége megnő, így a hatóanyagok jobban és mélyebbre tudnak felszívódni.

Tovább